Apptips voor je Mac, iPad en iPhone

DavMail – Mail met Exchange 2003

Arno Boerman heeft eindelijk Microsoft Exchange 2003 aan de praat op zijn Mac. Een goede tip voor mensen die hier in hun bedrijf op hun mac ook last van hebben.

Het is een bekend probleem. Wie gebruikmaakt van een mailserver die nog Exchange 2003 draait, kan op het nieuwste OS van Apple geen Mail of Outlook (of andere mail apps) gebruiken om zijn mail op te halen.

Wie wil kan natuurlijk Entourage gebruiken, maar ik ken niemand die daar vrolijk van wordt.

Waarom het niet kan is me onduidelijk, maar het irriteert me mateloos dat ik mijn NOS-mail  (ook Exchange 2003) maar niet kan configureren op mijn MacBook Pro terwijl dat geen probleem op de iPad en iPhone is.

Er is gelukkig een oplossing.

Zijn oplossing is het gebruik van DavMail, een app die je mail geschikt maakt voor gebruik in Apple Mail. Lees op zijn blog hoe je een en ander instelt:

Arno Boerman over Het kan: e-mailen op de Mac met Exchange 2003


Geplaatst

in

door