Apptips voor je Mac, iPad en iPhone

Het huidige weeknummer in Alfred

Om de een of andere reden vind ik het fijn om met weeknummers te werken. Of het nou is voor het plannen van een week of het document waarin ik samen met mijn accountabilitypartner werk, er komt een weeknummer in te staan om de boel te verduidelijken.

Maar ik hou niet actief bij welk weeknummer het is. Ik heb het wel vaak aanstaan in mijn agenda-app, zodat ik het zie als ik iets aan het plannen ben. Maar er zijn momenten dat ik het weeknummer wil opschrijven of even snel wil checken en niet mijn agenda in wil duiken. Op die momenten gebruik ik mijn zelfgemaakte weeknummer workflow in Alfred.

Snel het weeknummer tevoorschijn toveren met Alfred

Het enige wat ik in Alfred hoef te doen is beginnen met het typen van het woord week en tada, het nummer van de week verschijnt in beeld.

Dat is alles.

Wil je dit ook? Download hier de workflow.


Geplaatst

in

door

Tags: