Apptips voor je Mac, iPad en iPhone

Transmit 4

Er zijn niet veel mensen met een computer die bestanden naar een server moeten sturen of ze er vanaf moeten halen. Maar de mensen die dat willen én op een mac werken kunnen bijna niet om Transmit van Panic heen.

Transmit 3 stamt uit 2005 (een tijd voordat er een iPhone was, een heel, héél lange tijd geleden dus) en is sinds vandaag volledig vernieuwt, Transmit 4 is uitgebracht. Ik was eigenlijk best tevreden met Transmit 3 en wist zo snel niet voor nieuwe dingen ik er in zou willen zien.

Panic heeft mijn verwachtingen echter overtroffen. De interface is gelikter en heeft diverse nieuwe mogelijkheden gekregen. En ze hebben zelfs iets ingebouwd waarvan ik weleens heb gedacht “waarom hebben ze dat nog niet ingebouwd?”. Je kunt op de externe server .zip bestanden unzippen zonder met een terminal aan de slag te hoeven. Echt geweldig als je een wordpress blog handmatig moet updaten aan de andere kant van de oceaan. Een zip is zo geupload, maar een hondertal bestanden doet er aanzienlijk langer over.

Kortom, Panic heeft zichzelf overtroffen met Transmit 4.


Geplaatst

in

door

Tags: