Apptips voor je Mac, iPad en iPhone

Captio – eenvoudig e-mailen naar jezelf

Heb je dat ook weleens, dat je iets wil noteren op je iPhone maar er zeker van wilt zijn dat je het niet vergeet? Wat is er dan handiger dan een e-mail naar jezelf sturen? Er is een app voor in ieder geval: Captio.

Captio doet maar 1 ding, maar doet dat erg goed. De app bevat maar 1 scherm, namelijk een invoerscherm. Boven dit invoerscherm staan twee knoppen: ‘Verzend’ en een knop om een attachment toe te voegen. In de voorkeuren van je iPhone stel je de app in. Hier zet je je eigen e-mail adres in en stel je een prefix in om aan het onderwerp van de e-mail te voegen.

Nooit meer notities vergeten, e-mail ze gewoon naar jezelf

Als je een bericht hebt getikt in Captio hoef je enkel nog meer op de verzendknop te klikken om het bericht aan jezelf te sturen. Ik gebruik het nu al een aantal weken en het werkt echt fantastisch.

Captio in iTunes – € 0,79


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “Captio – eenvoudig e-mailen naar jezelf”

  1. […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door erwin blom, Reinier Ladan, Reinier Ladan, Reinier Ladan, Rens van Stralen en anderen. Rens van Stralen heeft gezegd: Ziet er goed uit. Ga m aanschaffen. RT @erikhogeboom: Dit is de app-uitvinding van het jaar: briljant! http://tinyurl.com/2v4cmx2 […]

  2. […] eerder getipt door Reinier Ladan, die mij deze week op Captio wees en ook nog eens de volgende GTD-tip meegaf voor gebruik met […]