Apptips voor je Mac, iPad en iPhone

JotNot Scanner Pro – scannen met je iPhone

Document makkelijk recht te zetten

Sinds een paar weken wonen we in een nieuw huis. Al onze spullen zitten nog in dozen op zolder, en stiekem vind ik dat wel prima. Kijken hoelang we zonder al die spullen kunnen.

Vandaag moest ik echter iets scannen en ik had geen zin om de scanner plus kabel op te zoeken. Het gaat om een factuur waarvan een kopie bij een subsidieaanvraag moet zitten. Ik dacht; daar moet een app voor zijn!

Er zijn een heel stel ‘scanner’ apps voor de iPhone, maar helaas heeft nog geen een app zoveel beoordelingen gekregen dat er sterretjes in het overzicht staan. Een beetje op basis van de weinige recensies en uiteraard ook gewoon op de gok heb ik JotNet Scanner Pro gekocht. Hij is in de aanbieding voor € 0,79.

Voor waarvoor ik de app nodig had voldoet hij prima. Ik heb een scan gemaakt van de factuur, deze (in de app) in m’n dropbox gezet en het bestand geprint. De print heeft uiteraard wat kwaliteitsverlies, maar zelfs de kleine lettertjes onderaan de pagina waren goed leesbaar. Een prima manier dus om snel even een scan te maken!

JotNot Scanner Pro op iTunes voor € 0,79


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

2 reacties op “JotNot Scanner Pro – scannen met je iPhone”

  1. Gebruik het al een hele poos en ben het helemaal met je eens, superapp!

  2. […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Reinier Ladan en Rens van Stralen, Richard Theuws. Richard Theuws heeft gezegd: tnx! aangeschaft RT @Reinier: Scannen met je iPhone: JotNot Scanner Pro http://bit.ly/dsiot7 […]