Apptips voor je Mac, iPad en iPhone

TankZe, vind snel een tankstation

In deze economische tijden is het een sport om te bezuinigen op van alles en nog wat. De app TankZe helpt je daarbij door het goedkoopste tankstation bij jou in de buurt te zoeken op je iPhone. Dit gaat heel makkelijk door je huidige lokatie te gebruiken of door een postcode in te voeren. In mijn huidige omgeving zijn tankstations te vinden die per liter € 1,55 vragen en € 1,43. De app kost 0,79 cent dus dat heb je er met 1 tankbeurt zo weer uit!

Wat ik nog mis is een koppeling met TomTom om zo nog makkelijker bij het tankstation uit te komen. De huidige koppeling met GoogleMaps is tijdens het autorijden niet echt handig. Daarnaast is de app helaas ook nog niet geoptimaliseerd voor de iPhone4 qua grafische elementen. De icon op je homescreen, de icons in de app en de achtergrond zijn op de nieuwe iPhone heel erg ‘pixelig’.

De tankZe app ziet er prima uit en de interface is snel en helder.

Download TankZe in de appstore voor € 0,79


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “TankZe, vind snel een tankstation”

  1. […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Reinier Ladan, Michael Kouwenhoven. Michael Kouwenhoven heeft gezegd: Nieuwe apptip: TankZe. Vind het goedkoopste tankstation bij je in de buurt http://bit.ly/dzMwae (via @Reinier) […]